9

Komentari (9)

sipopugaloma
Hahahah naslova... Causevicu okani se novinarstva, probao si, nije ovo za tebe
user1583752673
Sad se u Napoliju kaju sto ne odigrase s Juventusom
aJdotuzla
Diskutabilan penal, diskutabilan crveni karton, diskutabilan ponisten gol.
vence
Navijac juventusa kaze da nista od toga nije bilo diskutabilno..sve cisto ko suza..jedino je par zutih jos Crotoneu podijeliti.
aJdotuzla
Dislutabilno ne znaci da nesto nije postojalo.. po meni je diskutabilno, sto znaci da se moglo dosudit a i nije.. al u svakom slucaju nek prestane prica kako se Juventusu stima itd.. u prva 3 kola su dosudjena dva crvena Juventusu i dva penala za protivnike Juventusa.
Babuka1
MangasColoradas
...da igraci Crotonea nisu dosli na utakmicu Juve bi imao sanse za pobjedu.
IvanKing
Nije da su igrali s pola prvog tima bez Sandra,Ronalda, Dybale,Mckenniea,De Ligta,Ramseya Chiellini na klupi, ali opet trebali su pobjedit jednog od najgoreg u ligi, Dybala i Ronaldo kad ne igraju Juve se može otpisati, očekivao sam više od Pirla.
aJdotuzla
Pa neka opet neko kaze kako se samo Juventusu stima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.