Juventus daje Mendesa i novac za Džeku?

Stara dama ne odustaje od Dijamanta

Juventus daje Mendesa i novac za Džeku?

Vezni igrač Juventusa Tiago Mendes izjavio je da nema želju da napusti Torino, iako čelnici Stare dame Mendesa planiraju iskoristiti u transferu u kojem bi iz Wolfsburga doveli Edina Džeku.

Izvor blizak upravi Bianconera izjavio je za Tuttosport kako u Juventusu planiraju u Wolfsburg poslati Mendesa, plus dvadesetak miliona, kako bi u Torino doveli našeg reprezentativca Edina Džeku.

"Uvjeravam vas da se radi o spekulaciji. Nemam namjeru napustiti Juventus", rekao je Mendes za portugalski Record.

Mendes je u u Juventus stigao u ljeto 2007. godine za 13 miliona eura iz redova Lyona. Međutim, nikada se nije nametnuo u prvoj postavi Stare dame.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.