34

Komentari (34)

Marco_Materazzi
hahaha cirkus kao i klub
user1585252255
Jedini lik koji prati apsolutno svaku objavu za Juve.. Bravo i cestitam!
Marco_Materazzi
@user1585252255 moram pratit, da se oraspolozim, kad sam tuzan procitam neku vijest o staroj kur*vi iz torina, nasmijem se i bude mi lakse.
user1585252255
I onda nakon tog..odmah udjes na svoj komentar i stavis sam sebi lajk ??
Marco_Materazzi
@user1585252255 prodali ste grb, i dresove ste bili ukrali od fulhama, morao sam uci da vidim kakav je sad cirkus dosao na red.
Marco_Materazzi
@user1585252255 svidja mi se moj nacin razmisljanja, nisam tako kao ti da ne znam sta da napisem.
user1585252255
Kakav si ti car.. toliko si glup da me tvoj komentar vise ne moze ni iznervirat..
Marco_Materazzi
@user1585252255 hahahaha, vidim, pa druze ti da si malo pametniji tek bi onda bio glup ko kur*ac, ovako si nazalost i od kur*ca gluplji. hahaha
user1585252255
10 godina kmeee.
user1585252255
Bravo debilu.. evo lajkat cu ti i ja komentar da ne lajkas sam sebi.
Marco_Materazzi
2 lige prvaka kao notingham forest kme kme, i vise samo od zvezde i steaue imate titula, zadnji po titulama u ligi sampiona kme kme
Marco_Materazzi
@user1585252255 hvala iq sobna temperatura, evo lajko sam i ja tebi da ne places
user1585252255
Imamo titula kao svi klubovi u Italiji kad se zajedno sastave.. ne moze nas niko stici ni za 100 godina.. a vi ligu prvaka 10 godina gledate na tv.
user1585252255
Meni iq sobna temperatura.. a ti prepisujes komentare od mene.. skontaj nesto drugo, nema potrebe da ti meni lajkas komentare, imas dovoljno svojih da lajkas.
Kenotala
@user1585252255 Pa sta ce kad objave o interu niko ne prati i ne komentarise. Samo prati njegov nacin izrazavanja i jasno ti je da je to nivo 10-11 godina starosti. Primoran je pucati lajkove na svoje komentare, to su zablude navijaca intera.
Marco_Materazzi
@Kenotala hahaha kad zaostali u razvoju mene nadju da komentarisu. pa druze za tebe sam Nostradamus
Marco_Materazzi
@user1585252255 i vi nama u ledja u ligi prvaka gledate 10 godina i gledat cete jos 100. ukradene titule u seriji a, niko ziv ne shvata ozbiljno al vi toga niste svjesni, svaki neutralan navijac bilo kojeg drugog tima, zna kako ste dosli do trofeja. kradja protiv svih klubova, kao sto bi Totti rekao, serie a je liga u kojoj juve mora pobijediti. tu ti je sve jasno
user1585252255
Vi ligu prvaka ne mozete osvojit vise ni za 1000 godina.. to svaki navijac bilo kog kluba zna.. druga stvar sud je rekao svoje sto se tice namjestanja utakmica i to je prica zavrsena.. bas se pitam kako cete vi proci s dugovima koje trenutno imate.
Marco_Materazzi
@user1585252255 pa to vam ostaje kao jedina nada, da mi zbog dugova budemo morali sve rasprodati, inace vise ni seriju a necete nikad osvojiti. a vi ligu prvaka i ovo dva puta sto ste osvojili bilo je na srecu, jednom platini sa penala za 1-0 protiv liverpoola, a drugi put dopingovani igrali protiv ajaxa i tu jedva dosli do penala posle 120 minuta i dopingovani na srecu osvojili. i to je to od vas, inace iz grupe ste ispadali i bili zadnji 2000/01 u grupi sa panathinaikosom hamburgom i deportivom zadnji u grupi zavrsili sa gol razlikom -6. hahahah toliko o tom djubrentusu koji je oduvijek cirkus od kluba.
user1585252255
O cemu ti pricas druze.. pa kako vi osvojiste zadnju.. Baloteli vam igro lijevog beka i stopera, ubili vas ljudi.. da li ti je sramota ovo pisat.. pa niko te ne tjera da pises ovakve gluposti.. ja ne znam otkud tebi ovoliko snage za ovakve retardacije.. cuj lako vam je jer moramo rasprodat cijelu ekipu.. pa i Juve je morao rasprodat kad je izbacen u seriju B, a gdje su sad ?? Ko vas je tjero da dovodite igraci ako ih ne mozete placat.. idite i seriju C , za nju vjerovatno imste novac, a pustite klubove s novcem da igraju LP itd..
Marco_Materazzi
@user1585252255 druze mi osvojili tako sto smo nabili nikad jaci Chelsi 2-1 i 1-0, ubili ih, izbacili CSKA i njih rasuli, Barcu razmontirali na Giuseppe Meazzi 3-1, na Camp Nou majmune, Thiago Motta dobio crveni ni za sta, kad se Busqets valjao po podu i gledao kroz prste sta ce sudija da svira. i logicno da cemo se braniti sa svim igracima. Jedina utakmica u toj sezoni gdje Inter nije bio bolja ekipa ali druze s igracem manje smo igrali. i u finalu se sprdali sa Bayernom. vi dodjete jedva do finala preko monaca dortmunda i takvih osrednjih ekipa, cima naletite na malo jaceg protivnika odma bude pornic nad vama. druze ti si malo gluplji od kur*ca, nas predsjednik ima pare ali je situacija s coronom takva da je sve stalo, nema prihoda kao prije i ako se tako nastavi i ako corona jos dugo potraje nece biti dobro ni za koga, ne samo za nas i vi cete propast kao kauc. a kad ste izbaceni iz lige, pa sta ste ocekivali da cete postici namjestanjem utakmica, ukrali ste boga oca u italiji i koliko ste samo novca od ukradenih titula dobili, a kad ste se vratili u seriju a onda vas je agnelli kupio, nije vam on prije bio predsjednik i licno on vas je spasio, da njega nije bilo ostali bi na dnu zauvijek
user1585252255
Sve ok.. al meni nisu jasne tvoje recenice npr. Da vas nije kupio Agnelli propali bi i tako te konstatacije.. pa kupio je i sta sad .. mozda i vas neko kupi, a mozda ne... logicno je da ako imas pare.. mozes nesto i ocekivat.. to mi nije jasno kod tebe .. i nemoj bgt pricat o kradji itd, dobili ste dvije titule na lijepe oci.
Marco_Materazzi
@user1585252255 titulu 2004/05 nije osvojio niko, a 2005/06 je osvojio Inter jer je juve izbacen u drugu ligu. pa kur*cite se tu nesto juve ovo ono, juve veze s vezom nema, to me nervira. evo iskren da budem sezona 2011/12 milanu ste ukrali titulu, u derbyju sa njima, lopta metar u golu, buffon je vadi iz gola, sudija ne svira gol za milan. 2012/13 isto milion sumnjivih odluka u korist juventusa, ostale titule ne mogu reci da niste posteno osvojili, onda superkup protiv napolija 2 crvena za napoli i penal za juve, isto kradja. mrzim vas samo jer kad god ne mozete pobijedit sudija navuce. ove sezone u kupu s interom, nidje veze penal za juve, cuadrado kilometar od lopte jos ga uz sve to young pipno nije. zato vas svi i mrze. onda 1997/98 pogledaj na yt ako meni ne vjerujes, inter bio prvi na tabeli par kola prije kraja, derby inter juve, igraci juventusa idu na ronalda kao divljaci, samo u jednom napadu su tri faula u sesnaestercu bila za ronalda, sudija ne svira penal, na drugoj strani igrac intera malo pipno nekog iz kurventusa odma penal, juve pobijedi i preskoci Inter na tabeli i na kraju sa 2 boda vise osvoji ligu. KRADJA VIJEKA, de pogledaj sazetak te utakmice ako smijes. i onda se nadje neki mediokritet da govori juve ovo ono, veze sa fudbalom nemate. trebate sutjeti kao zaliveni za kakvu ekipu navijate.
user1585252255
A mislis da vama u tim sezonama nista nije poklonjeno.. pa sta je s prve utakmice proitv fiorentine.. kradja nad kradjama... po tebi ispade da se u tim sezonama samo Juventusu poklanjalo, a bilo je mnogo situacija, bar 10 utakmica gdje je Juve i u tim sezonama bio ostecen.. nemoj bezveze pricat.. u svakoj sezoni prema svakom klubu bude poklonjenih penala i slicno.. sta reci evo za milan u ovoj sezoni... imaju 20 penala do sad, a titulu sigurno nece osvojit... ja mrzim vas samo zbog tih prica koje pricate.. prva tema : namjesta vam se , dobijate penale itd... kad vas neko demantuje, onda pocinje prica lako je vama imate pare itd... daj ba priznaj reci kako jest i gotovo.. ja evo priznajem.. bolje ste igrali ovu sezonu, osvojit cete sazluzeno i tacka...mrzim te djecije price iz 5. Razreda osnovne skole.
Marco_Materazzi
@user1585252255 pa druze Inter nema para zadnjih 10 godina a prije smo imali vise od svih u Italiji, Inter je dovodio najbolje igrace i najskuplje ih placao, dva puta oborili transfer rekord, sto se tice Intera ua devedesetim, jednostavno Moratti nije znao dovesti pravog trenera, dovodio je neke anonimuse i plus mijenjao ih kao carape, a Inter je svake godine imao top ekipu. ali brate de budi realan, juventus uvijek u je*benom derbiju dobije penal, oke, kad je penal realan ne kazem nista, ali ne mozete se porediti ni sa kim sto se derbija tice, uvijek je sudija vise na vasoj strani. pa je*bemu mater da ste toliko jaki kao sto ste ko fol u Italiji bili bi sigurno bolji i u ligi prvaka, budi malo realan. u italiji vam se sve svira, i navikli ste da kad ne ide nekako pobijedite, dok u evropi kad ne ide moras dat sve od sebe da prodjes. kako se prije barceloni navlacilo u evropi (chelsi, crveni van persiu, itd itd nmg se svega sjetit) tako se vama u italiji navlacilo oduvijek. barca jeste bila najjaca iubjedljivo najbolje igrala, ali kad se neko zatvori, i sve ce dati da ne izgubi, jbg ne mozes pobijediti. vi isto tako u italiji cim ne mozete zabit a bitna je utakmica, nesto se svira za vas da bi pobijedili.zato vas mrzim,ali ja priznajem od ovih 9 titula zadnjih 10 godina, 7 ste sigurno posteno osvojili,bilo je sumnjivih odluka ali ne toliko a i kako god bjezali ste uvijek drugom minimum 10 bodova. prve dvije u sezoni 11/12, 12/13 su bile cirkus.
user1585252255
Mogu se slozit s par stvari stobom.. al vecinom Ne.. tako da ne moramo dalje raspravljat.
user1585252255
A sta kazes na ovo.. zbog 4 zarazena igraca otkazana vam utakmica protiv Sasola .. pa je li to sramota .. mi protiv vas igrali bez 5 kljucnih igraca zbog korone.. da li se mozda sad vama steli.
Marco_Materazzi
@user1585252255 ma kojih 5 kljucnih igraca vam falilo samo dybala nije igrao, pa buraz evo jel ti iskreno mislis da Inter nije htio igrat sad sa sasuolom jos kod kuce i lagan raspored utakmica, gore nam je sto su odgodili jer posle cemo morati igrati dvije tekme u sedmici. ne kontam zasto su odgodili samo dambrosio i handanovic za sad pozitivni. al iskreno to nam ni malo ne ide u korist. u formi smo igramo sa sasuolom kod kuce pa bologna u gostima pa cagliari kod kuce ne moze laganiji raspored. jos sasuolo sinoc igro sa torinom, sa nama bi igrali kao mrtvi.
user1585252255
protiv vas nije igrao alex sandro, de light, cuadrado, dibala .. sto znaci da smo bili bez bekova i glavnog stopera..svi zbog korone..
Marco_Materazzi
@user1585252255 jel me za****jes, pa na cuadradu bio penal, kako nije igro? a dybala je povrijedjen ima 3 mjeseca. samo znaci de liht i alex sandro nisu bili tu.
user1585252255
Da li pricas o kup utakmici ili ligaskoj ?? Ja govorim za ligasku utskmicu kad ste dobili 2-0.
Marco_Materazzi
@user1585252255 ahaa, e tu ne znam buraz ko je igrao za vas, znam da one dvije tekme u kupu, ne zna se ko je gori bio, na srecu ste prosli. penal je bio smijesan ali i da nije bilo penala 1-1 na meazzi opet bi prosli. a u ligi posteno smo vas pobijedili, evo i sad nas ova corona je*be, vjeruj mi da smo igrali u subotu sa sasuolom sigurno bi ih dobili.
user1585252255
Ne znam jbg evo neki kazu sreca pa je otkazana.. neko kaze bolje da ste igrali.. sve u svemu mislim da je ova sezona 99 % rijesena.. a korona nas je u svakom slucaju s****la u svemu.
_medinic_
Topp dres bosna??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.