5

Komentari (5)

irnes4
Ne pamtim kada smo imali 12 udaraca u okvir ,mozda idu bolja vremena i ljepsa i ubojitija igra Juvea ?? Ali red bi bio Kulusevskog staviti kao isturenog napadaca
Fino alla Fine
Genoa.,čini mi se zrela za seriu B!!! Ovako loš Juve da statistički demolira Genou e Boga mi na lošem ste putu!!!
JuventinoBK
Konačno je moron poatavio 4231 i igrali su prelijepo NIJE DO IGRACA NEGO DO RETARDA ALEGRIJA, RETARDI JEDNI!!!
user1622267171
Jao, reklo bi se da pises Nedved, il' neki sportski direktor prvaka lige 5ice. Koliko samo Alegrija brinu likovi k'o ti. Naravno da je do igraca, jer se danas moras brinuti jesu li im supruge u periodu, dal' su pobjedili gejmirajuci. Dal' ih je neko pretekao na putu ka stadionu. Proslo je vrijeme kad se srcem igrali, a obrazom placalo. Nego hajde u Donje Sosnje na partiju saha, pusti velike da se brinu o fudbalu.
Malmi_Suomi
@JuventinoBK izašao si iz jame?
Voli te Allegri i pozdravlja puno. Kaže da ti šalje ❤
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.