Nema Ronalda, pa blista Kuluševski
Foto - Screenshot

Švedski fudbaler igra sjajno

Nema Ronalda, pa blista Kuluševski

M. Šljivak

Juventus protiv Genoe vodi sa 2:1 u utakmici Kupa Italije.

Junak prvog poluvremena kod Stare dame je švedski fudbaler Dejan Kuluševski, koji je zabio gol i upisao je asistenciju.

Pogodio je ofanzivac Stare dame za 1:0 već nakon dvije minute igre, da bi potom u 23. minuti fenomenalno asistirao za Moratu koji zabija za 2:0.

Imao je Kuluševski još jednu dobru šansu. Izašao je sam pred golmana gostiju, nije zabio, a gosti su se u 28. minuti vratili u meč glavom Czybore.

Cristiana Ronalda nema u ekipi za ovaj meč, ali zato blista Kuluševski.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Nevjerovatno je kako je taj Kuluševski dobar igrač, a nije ni Morata za odbaciti, dodaje petom, a nije ni mali Wesley, ima potencijala u njemu.
6 2
Mele
Ovaj momak i Ciesa, bice iduce sezone udarni tandem Juventusa..Ovo je bio pun pogodak kao i Klopp sto je doveo portugalca.mada je cifra bila veca.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi