Juventus i Manchester City dogovaraju razmjenu bekova

Hoće li doći do dogovora?

Juventus i Manchester City dogovaraju razmjenu bekova

Ekipe Juventusa i Manchester Cityja ovih dana pregovaraju oko razmjene bekova, prenosi Calciomercato. 

Pomenuti izvor kaže kako bi u jednom pravcu trebao otići Portugalac Joao Cancelo, a u drugom Brazilac iz redova Manchester Cityja Danilo.

Za ovu razmjenu je više zainteresovan City koji na taj način želi dovesti Cancela, ali problem Juventusu predstavlja cijena koju su Građani odredili za Danila.

Naime, Guardiola bi Portugalca platio tako što bi dao Danila i još novca, ali Stara dama ne pristaje na to da Danila uzme u vrijednosti od 35 miliona eura. Juventus želi da City spusti vrijednost svog igrača na 20 miliona i da ostatak novca ponudi u kešu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Stara dama želi Danilu smanjiti primanja ukoliko bi došao u Juventus jer mu ne želi dati ogromnu platu koju trenutno ima u Cityju.

Da li će na kraju i doći do dogovora između klubova, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi