Ko "krade" u svlačionici Juventusa? Ukrao saigraču telefon, objavio fotografije iz privatne arhive

Tu je i selfie s osmijehom

Ko "krade" u svlačionici Juventusa? Ukrao saigraču telefon, objavio fotografije iz privatne arhive

Admin Čaušević

U Juventusu je posljednjih dana odlična atmosfera. Bianconeri su vezali nekoliko važnih pobjeda, samopouzdanje se vratilo, pa je i raspoloženje na nivou. 

Merih Demiral se jutros odlučio za poprilično hrabar potez. Tajno je uzeo telefon Juanu Cuadradu te se odlučio našaliti na račun Kolumbijca.

Turčin je na svom Instagram storyju objavio fotografije iz Cuadradove privatne arhive s nizom selfieja s raznim izrazima lica.

No description available.

Zatim je s Cuadradovog telefona napravio i selfie sa Paulom Dybalom te ostavio mobitel na svom mjestu.

Kada je Kolumbijac saznao šta se desilo objavio je fotografiju Dybale i Demirala na kojoj je napisao kako je Turčin taj koji krade telefone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No description available.

Našalio se i na račun turskog defanzivca tako što mu je uz pomoć promijenio izraz lica. Uglavnom sluteći po reakciji i nije toliko zamjerio Kolumbijcu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RollingBlunt
Waooo, veoma interesantan clanak o sportu, waooo, keep it up ? ?
10 0
Marco_Materazzi
hahahahahah ko kod njih ne krade?
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi