7

Komentari (7)

Turgut2
Pa bolje mu je u najveci klub dunjaluka plus ako nista drugo jos jedan jezik badahava nauciti
Shik
Velika je razlika kada te neko zeli sebi. I kada te se neko zeli rjesiti od sebe. U ovom slucaju se Pjana pitao. Tako da je sve jasno kose pita.
miki30
Pa znamo to već čovječe pisali ste to 20 put, Il Barsa il ništa .
Mehaga
Ma ja,kao Pjanic se pitao nesto,ajde ne seri.. vise bgm vam
vence
A,ko se pita,kralju, Bgti? Neko ga mozda,moze natjerati negdje ako ne zeli?
BobPaisley
...i umjesto da ode u PSG gdje su mu titula i kup 99% zagarantovani,a i u LP sa boljim trenerom bi mogli daleko dogurati,on napravi gresku karijere i ode u ovaj rastimani orkestar koji nece jos dugo vidjeti kako izgleda neki trofej.
user1590396893
I ja mislim da bi mu bolje bilo u Psgu jbg tamo je Messi sve ako ga Messi ne prihvati neće se lijepo provest al dobro Pjana zna šta je najbolje za njegovu karijeru tako da mi nemamo potrebe raspravljat o tome
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.