7

Komentari (7)

Eno30
Ja bi prepiso za Juvenutus 3-0 zbog jednog igraca nisu dosli sta radi ova politika i ova korona sve zivo unistise
glupko
kao da je seoska utakmica, pojavili se, a ovi drugi nisu... pa znali su citav dan da se protivnik nece pojavati, nigdje veze
Robijasi_It
Dosli da mogu dobit 3 boda bez borbe smecari
user1585252255
@Robijasi_It o cemu pricas druze, savez Italije nije odgodio mec i nisu dozvolili odgodu meca. Da se igraci Juventusa nisu pojavili na terenu, bodovi nebi isli niti jednom klubu. Samo bi se razmatralo o kazni oba kluba.
fanaticos1992
Milan ima 2 zarazena pa igra utalmicu normalno,Torina takodje 2 zarazena, niko nije trazio odgodu meca samo Napoli. PSG je imao 7 igraca zarazeni pa su igrali utakmice,zasto bi zvog 2 -3 igraca odgadjali utakmicu Napoliju kada se nikome nije odgodjala utkmica.
user1585252255
@fanaticos1992 tako je. Juventus takoder ima jednog zarazenog iz strucnog staba.
aJdotuzla
@Robijasi_It juventus ima dva zarazena.. Milan takoder, jedan od njih je Ibrahimovic..pa sad trebaju onda svi trazit odgodu utakmice.. @user1585252255 sve ti objasnio lik, bravo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti