Juventus nije odustao od Džeke

Stara dama želi bh. reprezentativca

Juventus nije odustao od Džeke

Juventus nije odustao od namjere da u svoje redove dovede Edina Džeku, napadača reprezentacije Bosne i Hercegovine i Wolfsburga.

Kako javljaju italijanski mediji, predstavnici Juventusa prošle su sedmice obavili pregovore sa menadžerima Edina Džeke, koji su iznijeli stav da naš reprezentativac u Juventusu želi platu od 4,5 miliona eura godišnje.

Juventus je spreman platiti taj iznos za Džeku, kao i odštetu Wolfsburgu, ali se u Torinu još uvijek slaže igrački mozaik za narednu sezonu, te se ne želi žuriti sa bitnim odlukama.

Pretpostavlja se da bi Juventus, ali i još nekoliko velikih evopskih klubova, prije svih Chelsea i Real Madrid, mogli tek nakon 11. jula, dakle kraja Svjetsog prvenstva, poslati svoje ponude za Džeku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.