Gore ne može? Odbrana Juventusa je predmet ismijavanja
Foto - Screenshot

Komedija od odbrane

Gore ne može? Odbrana Juventusa je predmet ismijavanja

Midhat Šljivak

Juventus je protiv Porta u susretu Lige prvaka prikazao zaista očajnu igru.

Torinski velikan je na Dragau primio dva gola na zaista nevjerovatan način i to u prvim sekundama prvog i drugog poluvremena.

Rodrigo Bentancur je katastrofalnom greškom poklonio prvi pogodak Portu. Zabio je Mehdi Taremi, ali kod drugog gola u 46. minuti je odbrana Stare dame potpuno nestala.

Manafa je projurio po desnoj strani, uposlio je Moussu Maregu koji je pored sedmorice fudbalera Juventusa zabio gol i otkrivene su sve slabosti defanzivnog reda Bianconera.

Nije zaista nikakvo čudo što je ova reakcija odbrane Juventusa predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Teško da može gore.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maatija
Može gore, Barca..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti