Juventus prodao Pereyru u Englesku

Potpisao do 2021. godine

Juventus prodao Pereyru u Englesku

Roberto Pereyra zamijenit će Juventus sa Watfordom, potvrdio je engleski klub na zvaničnoj stranici. 

Argentinac nije bio u ozbiljnim planovima Massimiliana Allegrija za narednu sezonu i bilo je jasno da će morati potražiti novi klub, a dogovor o prelasku u Watford je prema pisanju medija u Italiji postignut u petak uveče. 

"Juventus potvrđuje da je postignut dogovor sa čelnicima Watforda za registrovanje igrača Roberta Pereyre koji će biti plaćen 13 miliona eura", potvrdio je danas Juventus. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pereyra je sa Watfordom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, a vrijedi podsjetiti da je prije Juventusa igrao za Udinese, River Plate i Cadates. Za Juventus je tokom dvije godine odigrao 69 utakmica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi