Juventus sprema 25 miliona za Džeku?

Žele i Robbena

Juventus sprema 25 miliona za Džeku?

Nakon što su se prethodnih dana u španskim medijima pojavile špekulacije o mogućem transferu i zamjeni Gonzala Higuaina i Kuna Aguera, na relaciji Manchester City-Real Madrid, danas dolaze i neke konkretnije informacije.

Naime, prema pisanju španskih medija, Real je odlučan u namjeri da dovede Aguera, što bi značilo odlazak Higuaina na Etihad stadion.

Prema istim navodima, Higuain i Džeko i nisu baš tandem i tip igrača koji bi odgovarao jedan drugom,
pa bi naš reprezentativac mogao promijeniti sredinu na kraju sezone.

Istovremeno, Džeko se već duže vremena povezuje sa Juventusom, a kako italijanski mediji pišu, Stara dama planira veliki povratak u Ligu prvaka, što podrazumijeva dovođenje nekoliko igrača svjetske klase.

Džeko je prvi na listi želja i Juve je navodno spreman iskoristiti gužvu u vrhu napada Građana i ponuditi za našeg reprezentativca 25 miliona eura.

Također, Stara dama je zainteresovana i za Arjena Robbena, koji je u posljednje vrijeme u lošim odnosima sa trenerom Juupom Heynckesom, pa bi osim Džeke, Bianconeri pokušali dovesti i holandskog reprezentativca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.