11

Komentari (11)

Marco_Materazzi
pa kad igraju kao goveda
Kenotala
Sta tek reci za one koji su zaradili zabranu 2 kola ranije ?
AmarSahi
Kad Milan tako igra onda su majstori i igraju kao muškarci, kakva logika...kompleksi zato što ništa živo ne možete da osvojite u zadnjih 10 godina
Marco_Materazzi
Inter i Milan su za vas institucije, pogotovo Milan koji ima 7 titula u ligi sampiona a vi ste i dalje u rangu Nottingham Foresta sa 2 titule, tako da je6es ligu i kup kad svi znaju kako ste dolazili do trofeja. Pa kad jedan Totti koji je pojam za lojalnost i postenje kaze da je juve kupio ligu, o cemu dalje da diskutujemo? Inter nikad necete stici sa trofejima u evropi a Milan ni do 2221, liga je za vas vrhunac, a evo raspada se generacija sa chiellinijem buffonom bonuccijem, sredina vam je vec uzasna, jos vas penaldo drzi, inter i milan da malo samo finansijski stanu na noge i vi ste gotovi. imate srece sto moratti i berlusconi nisu vise bogati kao nekad pa su nas morali prodati, zadnjih 10 godina liga je u najvecem padu u historiji.
Kenotala
Majstore sta sve napisa a nista nisi rekao. Pa samo uporedis medjusobni skor Juventusa sa obje ekipe posebno i zakljucis kakvo je stanje. Ili nadjes UEFA all-time ranking i ocitas rezultate. Znaci prva kategorija je za Italiju a druga za globalni nivo. Druga stvar je sto ti mrzis Juve ali to su podaci koje su objavila neutralna tijela.
AmarSahi
@Marco_Materazzi Protiv koga igrate u Ligi Šampiona?
vence
evo kralju i priznacu ti za Milan da su veliki.. al po cemu inter zivotati??!
Marco_Materazzi
igramo protiv onih sto ste vi protiv njih igrali kad vas je mrtvi Galatasaray izbacio iz lige prvaka hahaha
Marco_Materazzi
po cemu je Inter veci od djubrentusa? po tome sto nikad nisu igrali u serie b, po tome sto su osvojili 6 trofeja u godinu dana, po tome sto Inter ima vise osvojenih Liga Sampiona od djubrentusa itd itd jel treba dalje da nabrajam?
AmarSahi
@Marco_Materazzi Joj što nam se momak vadi, a ko nam je bio izbačen u Seriu B 1980. zbog varanja?
Kenotala
Pa naveo sam ti 2 argumenta, samo procitaj. Nije sramota da ne znas neke stvari, sramota je pricati o tim stvarima...imas google, nadjes koji klub je prvi osvojio sve velike trofeje. Imas li neki ozbiljan argument u moru tih djecijih gluposti. Ja sam ti dao jedan za Italiju a drugi za Euro takmicenja. Tvojom logikom je Padoin veci igrac i od Totija i od Ronalda'9.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti