11

Komentari (11)

aJdotuzla
7 bodova u dvije tekme. Magic Pirlo !
aJdotuzla
Pravila su jasna.
Eduard
Dajte juventusu jos 3 boda od mene nek im se nadje
aJdotuzla
Tako i treba.. evo sad je kod juventusa Ronaldo pozitivan i naravno da ce se odigrat mec protiv Crotonea.. balavi napoli.
IMPERATOR
Jesil ozbiljan drug? Porediš meč protiv Crotonea sa derbijem protiv Juventusa bez najvaznijih igrača? Do neki dan se plakalo nad sudbinom Italije a sad odjednom mora se igrati bez obzira na sve ... Odavno se Calcio štima u Torinu, nisu oni džaba izbacivani u devetu ligu...
aJdotuzla
@IMPERATOR a da li si ti svjestan da ce ovakva situacija s koronom biti tokom cijele sezone.. i sta sad treba svaka druga utakmica da se odgadja.. pa prvenstvo ce se zavrsiti 2025 godine.. druga stvar ronaldo i mckenie propustaju naredne 3-4 utakmice, medju kojima ce biti i neki derbi.. razmisli malo glavom !!??
vence
Kalve veze ima je li derbi ili utakmica prvog i posljednjeg..isto bodova nosi pobjeda, remi i poraz, a ako o tome pricas i Milanu je Zlatanbio zarazen, pa niko nije trazio odgodu..Ronačdo nece propustitsamo Crotone, nego i Barcelonu
AmarSahi
Dobra odluka, ipak je Genoa igrala sa cijelim timom zaraženim, a oni kukavice neće sa 1-2 zaražena igrača.
IMPERATOR
Hoće li taj bod koji je oduzet Napoliju biti pripisan Juventusu, uz 3 boda koji sljeduju za pobjedu?
AmarSahi
Ne, neće, samo će im se oduzeti bod, a Juventusu je došlo 3 boda, sada su na 4. mjestu sa 7 bodova.
DelPiero
De Laurentis se nece opametiti dok ga ne opale po usima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.