Kad Arsenalova mašinerija krene tu nema spasa

Fantastična kontra

Kad Arsenalova mašinerija krene tu nema spasa

Endin Čaušević
Teme:

Na Emiratesu se trenutno igrač meč Arsenala i Burnleyja u okviru 18. kola engleske Premier lige.

Topnici su nakon prvog poluvremena imali prednost od 1:0 kada je Aubameyang zatresao mrežu Harta nakon odlične asistencije Kolašinca. U napadačkom ritmu Arsenal je nastavio i u drugom poluvremenu što im se brzo isplatilo.

Londonski klub je nakon samo tri minute u drugom dijelu uspio udvostručiti prednost. Igrači Arsenala odigrali su kontru o kojoj će se još dugo pričati, a u akciji su učestvovali Guendouzi, Kolašinac, Ozil, Lacazette i Aubameyang koji je zakucao loptu u mrežu Harta za 2:0.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi