Kad neće, neće: Novi peh za Radamela Falcaa

Godinu završio na neslavan način

Kad neće, neće: Novi peh za Radamela Falcaa

Radamel Falcao u 2015. godini baš nije imao sreće.

Za kolumbijskog napadača je ovo bila bez dileme najslabija godina u karijeri, a zaključio ju je novom povredom i to tek nakon što se oporavio.

"Bio je spreman za sljedeću utakmicu, ali ponovo je ozlijedio isto mjesto. Nadam se da će se brzo oporaviti, ali nam neko vrijeme neće biti na raspolaganju. Očekujem da se oporavi kroz deset dana, ali ni tada neće igrati", rekao je Guus Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, nakon neuspješne sezone u Manchester Unitedu, Radamel Falcao je u dresu Chelseaja nastupio na 11 utakmica i postigao je samo jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti