Kad te sreća dva puta u životu pogleda: Zaha pred velikim transferom

Odlazi iz Crystal Palaca

Kad te sreća dva puta u životu pogleda: Zaha pred velikim transferom

Napadač iz Obale Slonovače Wilfried Zaha bit će meta velikih klubova tokom januarskog prelaznog roka.

Njegova karijera je za sada veoma zanimljiva. Kao veoma mlad igrač je prešao u Manchester United, ali se nikada nije uspio potpuno dokazati na Old Taraffordu i na kraju se vratio u Palace.

Ipak, danas tri godine nakon povratka, mogao bi ostvariti novi veliki transfer i to u Manchester City. Kako prenosi britanski Daily Mirror, Građani su se uključili u trku za Zahom i namjeravaju ponuditi za njega čak 40 miliona eura.

Podsjetimo, Alexis Sanchez je još uvijek prva meta Građana, ali ukoliko njega ne uspiju dovesti, onda će Zaha biti plan B. Osim Cityja, za Zahine usluge interesuju se ekipe Chelseaja i Arsenala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi