City nagrađuje De Bruynea astronomskim šestogodišnjim ugovorom

Građani po svaku cijenu žele zadržati sjajnog Belgijanca

City nagrađuje De Bruynea astronomskim šestogodišnjim ugovorom

Kevin De Bruyne je prije dvije godine potpisao ugovor sa Manchester Cityjem koji važi do 2021. godine, a prema kojem Belgijanac zarađuje 115.000 funti sedmično. Ipak, Građani vjeruju da je De Bruyne novi vođa njihove ekipe, pa su mu spremili novi dugogodišnji i puno unosniji ugovor.

Čelnicima Cityja je jasno da sa sjajnim igrama raste i interes ostalih evropskih velikana za njihvog veznjaka, pa žele ubijediti De Bruynea da ostane na Etihadu.

De Bruyne igra fantastično ove sezone, a njegove odlične igre će, čini se, biti nagrađene novim bogatim ugovorom. Naime, City već sada nudi novi šestogodišnji ugovor De Bruyneu koji će važiti do 2024. godine, a prema kojem će sedmično zarađivati 200.000 funti, uz dodatne bonuse.

Navodno je Belgijanac već pristao na novi ugovor, te će početkom nove godine potpisati isti, nakon čega će, uz Sergija Aguera i Davida Silvu, postati jedan od najplaćenijih igrača Manchester Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi