Održan prvi sastanak pregovaračkih timova

Kada bi FK Sarajevo mogao dobiti stadion Koševo?

13

Komentari (13)

SarajevoFC
Samo oprezno sa ovom SDA gamadi, ne vjerovati ni kad potpise, procitati 10 puta. Jednom kad se stadion preuzme poslati ****o zauvijek u 100 pm.
delalovic dursum
Mafija i lopovi na vlasti... Dajte Stadion onome kome i pripada tj. FK Sarajevo Podrška od Rođenih
pjanke.sa
Vise zeljovkica na tekstu nego nas. Ima li komentara sto brko kuka jao majko tesko nam je ne isplacuju mu se kamate? A tezak period za klub, necu reci natezi bilo je i tezih ali eto opet tezak jel...idite ba terajte se u *******
JointUnion87
Prosetaj do clanka o Amaru Osimu i pogledaj koliko sibicara tamo ima :))) Kakvi retardi u p.m.
Neddim1
Meni je stvarno žao izbjeglica.
Brazuka
za marku uhl**** dajte
bistrik87
Treba ga brzo sredit, slijedece godine da igramo grupnu fazu ove nove lige europske
JointUnion87
Slijedece? Tugo moja :(((
JointUnion87
Nego, ti bi da igras grupnu fazu Europa Lige? Znaci li to da FK Sarajevo nece biti sampion? ;))) To se ti unaprijed predao?
pjanke.sa
Cuj ovih zeljovkica sto su se raskokodakali
JointUnion87
Mozete zamisliti da su mi prijavili komentare na ovu temu :))) Nigdje psovke, vrijedjanja ... i opet prijava. HAHAHAHAHAHA :)))
Ivica_Osim8
Realno sto prije, to bolje... Bio je od drzave godinama i nisu u stanju bili ni stolice nove da stave, nadam se pitari da ce te ga napucat da privucete raju makar za derbi da se napuni do kraja
JointUnion87
Mozes misliti jarane, do sad nisu ulozili niti jednu marku u stadion. Kako li ce tek sad :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.