Kada će Fedor Predragović zaigrati za Čelik?

Došao na Bilino polje prije mjesec dana

Kada će Fedor Predragović zaigrati za Čelik?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u najvećoj su poslijeratnoj rezultatskoj krizi, kojoj se ne nazire kraj. Sreća za crno-crvene što je reprezentativna pauza, ne bil se osvijestili i konačno u nastavku sezone zaigrali bolje i kako dolikuje grbu kojeg nose na dresu.

Ovog ljeta je na Bilino polje stiglo mnogo igrača, ali najveća nedoumica je s 21-godišnjim Fedorom Predragovićem.Ofanzivni veznjak u Zenicu je stigao prije više od mjesec dana, a još nije zaigrao za crno-crvene.

Ništa ne treba da čudi kada je u pitanju Čelik, budući da se na direktorskoj poziciji nalazi Adnan Nuhagić, koji vjerovatno prije nikada nije ni pratio nogomet, a kojeg nikako ne dotiču loši rezultati kluba u posljednje vrijeme. U svakom iole ozbiljnom klubu dosad bi riješili certifikat, koji toliko stiže iz Srbije, gdje je Predragović bio registrovan za FK Vojvodina. Očito je Srbija daleko kao Australija ili pojedinci u klubu ne znaju na koji način da riješe ovaj problem.

Sve u svemu u ovoj situaciji najviše gubi klub, ali i igrač, koji nedostaje, ionako uspavanoj ofanzivnoj liniji Čelika, koja ove sezone igra očajno. Podsjetimo Čelik ima najlošiji napad lige sa samo sedam postignutih golova, te najlošiju odbranu sa čak 21 primljenim golom u 11. kola Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko se nešto hitno ne promijeni, Čelik bi naredne sezone trebao igrati u Prvoj ligi FBiH, vremena je sve manje, mnogi se moraju trgnuti, a najprije igrači, kojima će vjerovatno odlučujuća utakmica u ovoj sezoni biti na Piroti nakon reprezentativne pauze, kada će gostovati ekipi Metalleghe-a.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi