Kada hoće teško ga je zaustaviti: Travančić ponovo zablistao na bh. terenima
FOTO: NK Usora

Bio je velika nada bh. nogometa

Kada hoće teško ga je zaustaviti: Travančić ponovo zablistao na bh. terenima

S. Mlaćo

Nogometaši Usore jučer su na prvom danu turnira u Jelahu pobijedili domaći Borac sa čak 4:1.

Usora je dominirala, a blistala je nekada velika nada bh. nogometa Anid Travančić.

Travančić je postigao dva pogotka, te pokazao da ga je teško zaustaviti kada je onaj 'pravi'.

Bio je velika nada bivši član Hajduka, Čelika, Sarajeva, itd.. no nesportski život na kraju ga je koštao. Propali su veliki ugovori, a oni ostali su većinom 'pucali' zbog nesportskog ponašanja, nepoštivanja pravila kluba i slično.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

U Usori su svjesni da u svojim redovima imaju nogometaša koji je davno prevazišao Drugu ligu, no nadaju se da će biti skoncentrisan samo na treninge i utakmice.

Top Komentari

Rajvosa2019
I tebe sam sit kafano, dabogda se zapalila ....... ??
5 1
Krivaja Zavidovići
Odlično je igrao i u Srbiji za Novi Pazar pa prešao u klub iz vrha tamošnje lige Radnički iz Niša. Prethodno je bio na probi u Crvenoj zvezdi, a Dragan Džajić je rekao da je izuzetno talentovan igrač... Sve je prosuo...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti