Kada je čula da Iniesta ne igra, protivnička ekipa dovela čovjeka koji će ga glumiti

Sve u cilju punjenja tribina

Kada je čula da Iniesta ne igra, protivnička ekipa dovela čovjeka koji će ga glumiti

Fudbalski klub Tokyo smislio je veoma zanimljiv način da privuče publiku na svoj stadion ovog vikenda.

Naime, ova ekipa dočekuje Vissel Kobe u okviru japanskog prvenstva, a mnogi navijači Tokyja su se radovali ovom susretu zbog činjenice da u protivničkoj ekipi igra svjetska zvijezda Andres Iniesta.

Ipak, ostali su razočarani pošto je saopšteno da Inieste nekoliko dana neće biti u Japanu zbog toga što je otišao u Španiju kako bi porodicu doveo sa sobom u novi dom.

To znači da će Španac propustiti susret protiv Tokyja, ali domaća ekipa ne odustaje od namjere da napuni svoj stadion koji prima 50,000 gledatelja. Tim povodom su angažovali imitatora čiji zadatak će biti da na stadionu glumi Iniestu.

Ali, problem im predstavlja činjenica da 'Iniestin dvojnik' ne liči na Andresa ni iz aviona.

Svemu dodajmo da će Iniesta biti spreman za susret protiv Jubilo Iwatom koji je na rasporedu 11. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi