Kada neko hoće da igra onda ga ništa ne zaustavlja: Crnogorski sportisti na teren bez testiranja
Foto - EPA

Odluka Instituta za zdravlje Crne Gore

Kada neko hoće da igra onda ga ništa ne zaustavlja: Crnogorski sportisti na teren bez testiranja

M. Šljivak

Fudbalsko prvenstvo u Crnoj Gori nastavit će se 1. juna.

Ovu odluku je prije dva dana donio Fudbalski savez ove zemlje, a pored društva najboljih bit će završene sezone u svim ostalim takmičenjima pod okriljem FSCG.

Ono što je svakako interesantno je činjenica da fudbaleri pred nastavak sezone neće biti testirani na koronavirus. Ova odluka se odnosi na sve sportiste.

Potvrdio je to danas pomoćnik direktora Institura za javno zdravlje Crne Gore Senad Begić.

"Mislim da nema potrebe da se sportisti testiraju. Oni nisu ugroženiji po sopstveno zdravlje, niti infekciju mogu lakše prenijeti nekom drugom. Takođre, sportisti su dobili smjernice po kojima mogu voditi treninge – kazao je Begić.

Prvenstvo u Crnoj Gori tako će biti nastavljeno bez ikakvih problema, dok u našoj zemlji dogovora o bitnim stvarima za bh. fudbal nikako nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi