Sarajlija preuzeo klupu Budućnosti iz Podgorice

Nekada igrao za Željezničar

Sarajlija preuzeo klupu Budućnosti iz Podgorice

U Budućnosti iz Podgorice nisu tragali dugo za novim trenerom nakon što je smijenjen Branko Brnović.

Odluka o Brnovićevoj smjeni za javnost u Crnoj Gori bila je iznenađujuća, imajući u vidu da se klub nalazi na 1. mjestu, a za novog trenera u međuvremenu je imenovan Sarajlija Zvezdan Milošević.

Milošević koji je nekada igrao za Željezničar po dolasku nove uprave najprije je postavljen kao sportski direktor, a dok se ne imenuje trajno trenersko rješenje, iz kluba su naveli da će upravo on voditi plavo-bijele u narednim utakmicama.

Iza sebe Milošević ima prilično bogato trenersko iskustvo. U Crnoj Gori već je imao priliku da vodi Grbalj, zatim je u Srbiji trenirao Rad i Bačku, a okušao se još u Litvaniji, Švedskoj, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji.

"Odluka o smjeni trenera nije bila laka, ali vrijeme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino mjerilo", poručili su iz Budućnosti.

Razlog za promjenu trenera, kako je navedeno, leži u tome što su u Budućnosti procijenili da je neophodno da se promijeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi