Kada te Messi prekriži onda možeš tražiti novi klub

Andre Gomes napušta Barcu?

Kada te Messi prekriži onda možeš tražiti novi klub

Endin Čaušević

Iako je januarski prelazni rok tek nedavno završio svi uveliko već pričaju o transferima koji bi se mogli desiti na kraju ove sezone, a sigurno je da će ponovo na tržištu aktivna biti i Barcelona.

Katalonski klub je u prethodna dva roka bio veoma aktivan, a sigurno da nas isto čeka i na ljeto. Barca je dovela nekoliko novih pojačanja u januaru što znači da će gotovo sigurno biti odlazaka s Nou Campa jer je broj nezadovoljnih igrača sve veći.

"Lider" ove grupe je portugalski fudbaler Andre Gomes koji je u posljednje vrijeme ne dobija šansu za igru. Od dolaska u Barcelonu ovaj veznjak nije uspio opravdati očekivanja, a mnogi su bili iznenađeni što je ostao u januaru i dalje član Blaugrane.

Ipak, španski mediji prenose da su Gomesovi dani odbrojani u Barceloni, te da je Lionel Messi poručio čelnicima kluba da trebaju prekrižiti Portugalca. U Barci su daleko od toga da su zadovoljni igrama Gomesa koji će na ljeto imati dozvolu da traži novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti