Kadet Željezničara Amar Musić dobio poziv slavnog Bayerna

Veliko priznanje

Kadet Željezničara Amar Musić dobio poziv slavnog Bayerna

S. Mlaćo

Kadet FK Željezničar Amar Musić dobio je poziv slavnog minhenskog Bayerna za dolazak na probne treninge.

Evropski velikan zainteresiran je za usluge ovog mladog nogometaša rođenog u Italiji, a koji je trenutno član kadetske selekcije FK Željezničar.

Musić još uvijek ima pravo nastupa za pionire tima sa Grbavice, a za pet dana će put Munchena gdje će trenirati sa pionirskom selekcijom popularnih Bavaraca.

"Zahvalio bih se na pozivu tako velikom klubu kao što je Bayern. Svi možemo biti ponosni, kako u Omladinskoj školi, tako u Klubu i u državi. Ovo je veliki iskorak za našu školu, ali i fudbal u BiH, jer nije mala stvar da naš igrač dobije poziv jednog od tri najorganizovanija kluba u svijetu", kazao je za službenu stranicu tima sa Grbavice Haris Alihodžić, direktor Omladinske škole FK Željezničar. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi