Mujić junak pobjede Želje nad Slobodom

Željini kadeti konačno proigrali

Mujić junak pobjede Želje nad Slobodom

S. Mlaćo

Nakon veoma lošeg otvaranja sezone, kadeti Željezničar danas su pružili veoma dobru partiju, te na svojoj Grbavici savladali tuzlansku Slobodu 3:1.

Radilo se o susretu 9. kola Premijer omladinske lige BiH za kadete, a domaći su poveli već u drugoj minuti kada Salanović na asistenciju Mujića dovodi svoj tim u vodstvo. 

Željo je nakon tog pogotka nastavio sa napadima, a u 40. minuti agilni Mujić pogađa za 2:0.

Sloboda se vraća u meč u 49. minuti preko Omerovića, a konačnih 3:1 svojim drugim pogotkom postavlja danas sjajni Mujić u 70. minuti.

Do kraja rezultat se nije mijenjao i domaći su slavili tek četvrtu pobjedu ove sezone, dok je Sloboda upisala četvrti poraz.

Premijer omladinska liga BiH za kadete, 9. kolo:

FK Željezničar - FK Sloboda 3:1 (2:0)

FK Željezničar: Egho, Drina, Gušo, Duraković, Huskić, Mujić, Cacan, Ramić, Salanović, Džanko, Musić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Sloboda: Mustačević, Muratović, Musić, Hasandžiković, Mulahamzić, Brkić, Alić, Beganović,  Bektić, Omerović, Malagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi