Da li je član Bayer Leverkusena nasljednik Miralema Pjanića: Sada je u Zenici majstorski pogodio

Golman Slovenije nije imao šansi

Da li je član Bayer Leverkusena nasljednik Miralema Pjanića: Sada je u Zenici majstorski pogodio

Samir Mlaćo

Kadetska reprezentacija naše zemlje trenutno igra novi prijateljski meč sa selekcijom Slovenije.

Prije par dana poraženi smo sa 3:0 od Slovenije, ali danas to izgleda mnogo bolje. Trenutno je 1:1, a naši momci su poveli u 38. minuti na sjajan način.

Iz slobodnjaka je pogodio Kerim Alajbegović, član Bayer Leverkusena. Alajbegoviću brojni stručnjaci predviđaju blistavu karijeru, a danas je to i potvrdio.

Pogodio je u stilu Miralema Pjanića i protivnički golman nije imao šanse.

Alajbegović ima 16 godina, a za kadetsku reprezentaciju je upisao 14 nastupa uz četiri pogotka. Prije Leverkusena je nastupao za FC Koln.

Današnji pogodak pogledajte u video prilogu.

Oglasi

Podsjetimo, naši momci su prije par dana poraženi sa 3:0, a selektor Raščić nije bio baš nezadovoljan.

"Na prvu kad neko ko nije gledao utakmicu pogleda rezultat, reći će da su nas Slovenci u potpunosti nadigrali. Međutim, prema prikazanom na terenu to je daleko od istine. Prvo poluvrijeme nije bilo spektakularno ni sa naše, ni sa njihove strane. U drugom smo imali terensku inicijativu, stvorili dosta prilika, ali nažalost nismo uspjeli da ih iskoristimo.

Pred kraj smo napravili grešku koju su gosti iskoristili i udvostručili prednost, kasnije nakon prekida primamo još jedan gol. Kad se sve uzme u obzir, ne možemo reći da je Slovenija nezasluženo pobijedila, ali rezultat je ipak previsok i ne odražava pravo stanje na terenu. Imamo za dva dana revanš i očekujem povoljniji rezultat.“

Treba istaći da su dvije prijateljske utakmice odgrane u kampu NS BiH u Zenici.

Top Komentari

Drakula
Samo ne miralem pjanic,onakav jedan previse je za BiH kamol dvojica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti