Kadeti FK Sarajevo počeli sa pripremama, novo ime Tarik Ramić

Bordo nade će glavni dio priprema odraditi u Makarskoj

Kadeti FK Sarajevo počeli sa pripremama, novo ime Tarik Ramić

S. Mlaćo

Kadeti FK Sarajevo prvi dio sezone u Omladinskoj Premijer ligi BiH okončali su na četvrtom mjestu sa 30 osvojenih bodova.

Svakako da se od bordo nada očekivalo više, ali u ovoj selekciji vjeruju u dobre igre na proljeće i bolji uspjeh na kraju sezone. Mlade nade već su startale sa pripremama u kampu Butmir, a glavni dio priprema će odraditi u Makarskoj gdje će se uigravati za izazove koji ih očekuju.

Dobar rad Akademije FK Sarajevo već određeno vrijeme donosi uspješne rezultate, a veliki broj mladih nada nerijetko dobija šansu i u prvom timu FK Sarajevo.

Bordo nade će tako od ove polusezone biti jače i za usluge mladog Tarika Ramića koji je zadovoljio ukuse stručnog štaba i u drugom dijelu sezone ćemo ga gledati u kadetskoj selekciji bordo tima.

Ramić je u FK Sarajevo stigao iz NK Podgrmeč Sanski Most gdje je važio za glavnog igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

"Presretan sam što sam došao u FK Sarajevo i vjerujem da ću pokazati svoje kvalitete. Za sada sve ide odlično i radujem se prvim utakmicama", kazao je Ramić.

Nastavak drugog dijela sezone u Omladinskoj Premijer ligi BiH za kadete planiran je za 23.02., a nade Sarajeva će u goste NK Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi