Kadeti i juniori Metalleghea nadigrali vršnjake iz Čelika

Omladinska Premijer liga BiH

Kadeti i juniori Metalleghea nadigrali vršnjake iz Čelika

S. Mlaćo

Kadeti i juniori NK Metalleghe BSI upisali su svoje debitantske nastupe u Omladinskoj Premijer ligi naše zemlje. Mladi Kraljevi sezonu su otvorili na najbolji mogući način s obzirom da su na svom Mračaju nadigrali vršnjake iz zeničkog Čelika u obje konkurencije (3:1).

Zanimljivo da su prije par dana seniori Metalleghea istim rezultatom savladali upravo Čelika.

U meču kadeta Čelik je poveo golom Kalabića, ali su domaći uspjeli upisati prva tri boda zahvaljujući pogotcima Brtanja, Šljive i Crnca.

I meč juniora počeo je te završio na isti način. Šišić dovodi juniore Čelika u vodstvo, ali nedugo zatim za 1:1 iz jedanaesterca pogađa Handan. Na krilima Avdića juniori Metalleghea  do kraja susreta postiže dva pogotka i oni upisuju tri debitantska boda.

U narednom kolu Omladinske Premijer lige koje se igra već u subotu nade Metalleghea u goste će Krupi  na Vrbasu. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi