Kadeti na pripremama u Grčkoj i Austriji

Svaez obezbjedio vrhunske uslove za rukometaše

Kadeti na pripremama u Grčkoj i Austriji

Kadetska rukometna reprezentacija BiH učestvovat će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a naša reprezentacija u grupi je sa Danskom, Francuskom i Bugarskom.

Iako je financijska situacija u našoj državi i sportu daleko od idealne, Savez se potrudio da izabranicima Jasmina Mrkonje obezbjedi vrhunske pripreme, kako bi naša reprezentacija što spremnija dočekala susrete sa vrhunskim protivnicima. 

Naš tim se već okupio i odradit će mini pripreme u Jajcu u narednim danima. Nakon toga naša reprezentacija će od 23. do 28. decembra biti u Grčkoj gdje će odigrati tri utakmice sa domaćom selekcijom. 

Iz Grčke kadeti će u Austriju gdje će biti od trećeg do osmog januara, a tu će naš tim odigrati dvije utakmice sa domaćom selekcijom. Iz Austrije naš tim će otputovati u Dansku na kvalifikacionu utakmicu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije