Kadeti odradili posljednji trening pred meč odluke, mogu li do podviga?
Danas se posebno radilo i na realizaciji, a svi reprezentativci su trenirali po normalnom režimu.

Bh. selekcija sutra protiv Irske za prolaz u nokaut fazu

Kadeti odradili posljednji trening pred meč odluke, mogu li do podviga?

Bh. kadeti se u Engleskoj pripremaju za odlučujući meč grupne faze protiv vršnjaka iz Irske. Ukoliko naši reprezentativci upišu pobjedu u ovom susretu doći će do plasmana u nokaut fazu Evropskog prvenstva.

Danas su pod budnim okom Zorana Erbeza naši kadeti obavili posljednji trening pred duel sa Ircima. Trening je počeo u istom terminu (14:00) u kojem će sutra glavni arbitar dati znak za početak utakmice BiH - Irska, a bilo je vidljivo da poraz od Belgije nije narušio sjajnu atmosferu u taboru naše selekcije.

Pogotovo je početak treninga protekao sjajnom raspoloženju s obzirom da je Erbez dao svojim izabranicima vremena za opuštanje i zabavu na terenu, a može ga obradovati činjenica da su svi radili po normalnom režimu.

Nakon opuštajućeg dijela treninga naši kadeti su prešli na igru na dva gola, na skraćenom terenu, a uzbježbavale su se i neke taktičke zamisli.

Zadnji dio treninga iskorišten je kako bi bh. reprezentativci dodatno poradili na realizaciji.

Treba istaći da su u našem taboru svjesni da neće biti nimalo lagano savladati Irce, ali vjeruju da uz maksimalan angažman mogu do podviga.

Top Komentari

Korisnik
500 eura na Irsku razbiće ih ko beba zvečku HAJMO IRSKA
1 10
rifresh
izdigli su se oni vec iznad drzave koju predstavljaju.i ne treba da prave podvig kad nemamo prijenosa njihovih utakmica sa Eura . P.S. Izvinjavam se ako ima gdje prijenos a ja lanuh da nema,pa eto ak ima neka se nadje neki dobri covjek da obavijesti javnost.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti