Kadeti Sarajeva protutnjali Bijeljinom

Bordo tim slavio sa 4:0

Kadeti Sarajeva protutnjali Bijeljinom

Kadeti FK Sarajevo su danas u Bijeljini u okviru 24. kola kadetske Premijer lige Bosne i Hercegovine pregazili domaći Radnik rezultatom 4:0.

Na prvi gol čekalo se do 29. minute, kada je Armin Imamović pogodio za vodstvo gostiju od 1:0, te postavio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donosi još tri pogotka bordo tima, koji je na 2:0 povisio u 62. minuti pogotkom Sanina Klarića. Samo šest minuta kasnije, isti igrač je povisio na 3:0, da bi u 72. minuti Amar Ragipović pogodio za konačnih 4:0.

Sarajevo je ovom pobjedom ostalo na prvom mjestu na tabeli sa 62 boda, četiri više od drugoplasiranog Željezničara i osam od trećeplasiranog Olimpica.

Premijer liga BiH za kadete, 24. kolo:

Radnik - Sarajevo 0:4 (Imamović 29', Klarić 62', 68', Ragipović 72')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti