Kadeti Sarajeva u Mostaru bolji od Zrinjskog

Bordo momci slavili sa 2:0

Kadeti Sarajeva u Mostaru bolji od Zrinjskog

Adnan Beganović

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, u Mostaru je bio bolji od Zrinjskog (2:0).

Mladi fudbaleri Sarajeva nastavili su pružati dobre partije. U četvrtom susretu sezone stigli su do četvrte pobjede i tako su na najbolji mogući način krenuli u odbranu titule.

U prvom poluvremenu duela u Mostaru nije bilo golova, da bi bordo momci u drugom dijelu slomili otpor Plemića.

Igrala se 44. minuta kada je Đani Salčin savladao golmana Zrinjskog, a u 80. minuti Ahmed Arnautović je pogodio za konačnih 0:2.

Premijer liga za kadete, 4. kolo:

Zrinjski - Sarajevo 0:2 (Salčin, Arnautović)

ZRINJSKI: Medan, Karačić, Bošnjak, Đordan, Krešić, Džida, Šunjić, Rozić, Domgjonaj, Ljubić, Šunjić. Još su igrali Krstanović, Božić, Cvitanović i Ećim.

SARAJEVO: Kršić, Sadiku, Ragipović, Hadžić, Resić, Civić, Mustafić, Klarić, Tutundžić, Salčin, Imamović. Još su igrali Rušović, Arnautović, Buljubašić i Šušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti