Kadeti Slobode bez većih problema savladali ekipu Viteza

Premijer lige BiH za kadete

Kadeti Slobode bez većih problema savladali ekipu Viteza

E. Dindić

U okviru 4.kola  Premijer lige BiH za kadete, Sloboda je dočekala  goste iz Viteza i na kraju upisala sigurnu pobjedu rezultatom 6:0 (3:0).

U prvom poluvremenu već je pitanje pobjednika bilo riješeno. Nakon 45.minuta rezultat je glasio 3:0, za Slobodu. Strijelci su bili Bakir Hukić u 9.minuti, Asim Muratović u 29.minuti i Azur Trakić u 31.minuti. 

Drugo poluvrijeme, ponovo velika dominacija domaćih fudbalera. Sjajan gol postiže Edvin Kovačević u 41.minuti za 4:0. Gosti iz Viteza nakon primljenog gola, pokušali su preko kontri da ugroze domaće fudbalere, međutim bezuspješno.

 U 56.minuti sjajna kontra fudbalera Slobode najbolje se snalazi Nedim Karić koji postiže gol za 5:0, da bih u 78.minuti tačku na ovaj susret stavio Tursunović Mirza za konačnih 6:0 i ubjedljivu pobjedu domaćeg tima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi