Kadeti Željezničara i Sarajeva remizirali na Grbavici

Premijer liga BiH, 26. kolo:

Kadeti Željezničara i Sarajeva remizirali na Grbavici

Na pomoćnom terenu stadiona "Grbavica" danas je odigran susret 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Sarajeva. 

U zanimljivoj fudbalskoj predstavi kadeti ove dvije momčadi su podijelili bodove odigravši 1:1, a prvi pogodak viđen je u 28. minuti kada je Hadžić matirao Musemića za minimalno vodstvo Željezničara. 

Vodstvo domaćih trajalo je samo 10. minuta. Nakon što u šesnaestercu lopta udarila jednog od odbrambenih igrača Željezničara, sudija je pokazao na bijelu tačku i siguran realizator najstrožije kazne bio je Klarić. 

Do kraja utakmice i jedni i drugi su uspjeli stvoriti po nekoliko šansi, međutim promjene rezultata nije bilo i susret je okončan neriješenim rezultatom 1:1. 

Za kraj vrijedi istaći da su Željezničar i Sarajevo u ovom susretu bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača, koji se trenutno sa kadetskom reprezentacijom naše zemlje nalaze na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu. 

Premijer liga BiH za kadete, 26. kolo:

Željezničar - Sarajevo 1:1 (Hadžić 28' / Klarić 38')

Željezničar: Mušija, Karišik, Islamović, Osmanović, Osmanković, Arnautović, Delić, Ivković, Šehić, Dacić, Hadžić

Sarajevo: Musemić, Kurdić, Mustafić, Ragipović, Tutundžić, Šabić, Mehuljić, Šabanović, Klarić, Islamović, Dervišagić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi