Kadetkinje posustale u drugom poluvremenu protiv Austrije

Kraj za bh. selekciju

Kadetkinje posustale u drugom poluvremenu protiv Austrije

M. Šljivak

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija BiH poražena je u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od selekcije Austrije sa 3:0

Nakon poraza od Poljske (4:0), bh. selekcija je danas odigrala nešto bolji meč, ali su mlade fudbalerke posustale u drugom poluvremenu i upisale su drugi poraz.

Prvo poluvrijeme ovog duela završeno je bez golova, da bi Austrija u nastavku golovima Wenger, Frieser, Wurzer došle do trijumfa.

Naša selekcija je tako ostala bez ikakve šanse za plasman u dalji krug, a duel Poljske i Austrije odlučiće o prvom mjestu u ovoj grupi.

Posljednji meč kvalifikacija kadetkinje igraju za tri dana protiv selekcije Turske.

Kvalifikacije za EP, 2. kolo:

Austrija - BiH 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije