Kadetkinje u borbi za peto mjesto

Evropsko prvenstvo B - divizije

Kadetkinje u borbi za peto mjesto

A. Beganović

Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine borit će se za plasman od petog do osmog mjesta na Evropskom prvenstvu B-divizije za igračice do 16 godina u Tallinnu.

Mlade bosanskohercegovačke košarkašice su u drugom susretu četvrtfinalne faze takmičenja poražene od Portugala sa 69:56 (14:15, 15:12, 24:19, 16:10).

Sa dva poraza u ovoj fazi takmičenja bh. kadetkinje osvojile su posljednje mjesto u F-grupi, pa će prvenstvo nastaviti borbom za peto mjesto, a u prvom meču za plasman košarkašice BiH 8. augusta igraju protiv Rumunije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti