Kadetten doveo najboljeg juniora sa SP

Kadetten doveo najboljeg juniora sa SP

Adnan Beganović

Mladi njemački rukometni reprezentativac Christian Dissinger karijeru će nastaviti u švicarskom Kadettenu, koji će u Ligi prvaka igrati u istoj grupi kao i naš šampion Bosna BH Gas.

Mladi Dissinger je budućnost njemačkog, ali i evropskog ruukometa, pa je sigurno da su čelni ljudi Kadettena njegovim angažovanjem napravili pravi posao.

U švicarskog prvaka dolazi iz TSG Friesenheima, a na tek završenom juniorskom svjetkom prvenstvu  u Grčkoj, na kojem je Njemačka osvojila zlatnu medalju, proglašen je za nakorisnijeg igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti