Velež traži spas protiv Sarajeva

Kadušić: Jača smo ekipa od Veleža

T. Hebib

Sarajevo u nedjelju dočekuje ekipu Veleža, a Advan Kadušić i Amer Bekić optimistični su pred ovaj duel.

 

Napadač Sarajeva Amer Bekić prvo se osvrnuo na povređenog suigrača:

"Prvo želim da Mateju Delaču zaželim brz oporavak, a i da kažem da Plakalo ima našu podršku i da će dostojanstveno da zamijeni Delača", rekao je Bekić, te se osvrnuo na kvalitete ekipe Veleža:

"Što se tiče Veleža mislim da dolazi kvalitetna ekipa. Ako bi gledali po tabeli onda nisu previše pokazali. No, respektiramo  svaku ekipu. Moramo dati svoj maksimum i ako 90 minuta budemo izgarali na terenu možemo doći do pobjede", zaključio je fudbaler aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine. 

Advan Kadušić bio je jasan i rekao da očekuje tri boda iz ovog duela:

"Mislim da smo jača ekipa od Veleža i da ćemo odigrati na najbolji mogući način. Dat ćemo svoj maksimum i očekujem nova tri boda za našu ekipu", riječi su defanzivca Sarajeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.