Fudbaler Sarajeva za SportSport.ba

Kadušić: Vjerujem u titulu, ali primarni cilj je Evropa

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

FK Sarajevo već nekoliko dana nalazi se u Antaliji gdje se igrači ove ekipe pripremaju za proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Fudbaleri bordo tima danas su odradili još jedan trening u sjajnim uslovima u turskoj Antaliji. Nakon treninga igrač Sarajeva, Advan Kadušić, za SportSport.ba kazao je da u Antaliji imaju idealne uslove da se pripreme za nastavak sezone.

"Ovdje je stvarno lijepo, imamo sve uslove da se što bolje pripremimo za nastavak sezone i ja mislim da ćemo iz treninga u trening biti sve bolji i jači. Intenzitet treninga stalno raste ili se smanjuje, treneri adaptiraju tempo da se možemo što bolje pripremiti i odmoriti", rekao je Kadušić.

Igrači Sarajeva 6. februara igraju prvi pripremni meč u Antaliji, a protivnik će im biti Lokomotiv iz Taškenta.

"Nama rezultat ne igra neku ulogu, najbitnije je da što bolje odradi ta utakmica i da se što bolje pripremimo. Rezultat nam nije toliko značajan", dodao je Kadušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kadušić je na kraju razgovora dodao da svi priželjkuju titulu, ali da im je primarni cilj da izbore plasman u Evropu.

"Naravno da vjerujem, to svi želimo. Nama je prvi i osnovni cilj Evropa, a ako napravimo još nešto to će biti bolje za nas", zaključio je igrač Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi