"Kadušiću je ponuđen novi ugovor, on je isti odbio prihvatiti"

Oglasili se sa Koševa

"Kadušiću je ponuđen novi ugovor, on je isti odbio prihvatiti"

S. Mlaćo

Mladi Advan Kadušić odlučio je napustiti FK Sarajevo, te pristupiti aktuelnom prvaku Zrinjskom.

Kadušiću je na kraju prošle godine istekao ugovor, a sa Koševa su mu ponudili novi, višegodišnji ugovo, ali mladi nogometaš to nije želio prihvatiti.

"Fudbalski klub Sarajevo i službeno potvrđuje odlazak dvadesetogodišnjeg defanzivca, Advana Kadušića, iz našeg kluba. Naime, Bordo klub je ponudio novi, višegodišnji ugovor ovom fudbaleru, koji je isti odbio prihvatiti i produžiti svoju vjernost klubu, čije je omladinske kategorije prošao, te zaključno sa 31.12.2017. godine, on više nije igrač Sarajeva", istakli su iz FK Sarajevo.

"Trenerski kadar je prepoznao talenat ovog fudbalera u pionirskom uzrastu, kada je Kadušić stigao u redove Sarajeva. On je potom nastupao za kadete i juniore Akademije FK Sarajevo, a svoj debi u dresu prvog tima Sarajeva upisao je na domaćoj utakmici protiv Veleža (4:1 – 18.10.2015.)", stoji na zvaničnoj stranici tima sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kadušić je za Sarajevo upisao 50 nastupa, a njegov sada već bivši klub poželio mu je sreću u nastavku profesionalne karijere.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi