"Modrić dobro zna ko je Kadzior, čak mi je dao i poklon"

Kadzior, bivši igrač Dinama, tvrdi:

"Modrić dobro zna ko je Kadzior, čak mi je dao i poklon"

Edmir Škorić

Poljski nogometaš Damian Kadzior pohvalio se kako je dobio poklon od Luke Modrića.

Kadzior je igrač Eibara i nedavno je sa svojim timom osvojio bod na gostovanju ko Barcelone.

"Očekivao sam da ću krenuti na klupi, ali sam bio starter i to je bilo ispunjenje snova", rekao je veznjak Eibara koji je prethodno igrao za zagrebački Dinamo.

Zanimljivo da je ovaj Poljak navijač Real Madrida, a imao je priliku da igra protiv kraljevskog kluba i Luke Modrića, još jednog od bivših igrača Dinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću ništa da sakrivam, oduvijek sam navijač Real Madrida. Sa suprugom sam se kao navijač vozio do Madrida da gledam utakmice Reala. Ranije sam upoznao Luku Modrića, dobio sam dres na poklon, znao je ko je Kadzior. Sjetio me se iz dana dok sam igrao u Dinamu. On je uvijek pratio mečeve Modrih", dodao je Poljak.

U tekućoj sezoni Kadzior je igrao u šest utakmica La lige,a na terenu je ukupno proveo 194 minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi