Kagawa mjesec dana van terena

Problemi za Fergusona

Kagawa mjesec dana van terena

Menadžer Manchester Uniteda, Alex Ferguson, izjavio je kako će njegov vezni igrač, Shinji Kagawa, mjesec dana izbivati sa terena zbog povrede kolena.

Nastup japanskog internacionalca u susretu protiv Chelseaja ovog vikenda bio je neizvjestan budući da je u utorak, tokom meča protiv Brage,  zaradio povredu koljena, a sada je potvrđeno da će nekadašnji igrač Borussije Dortmund odsustvovati sa terena duže vrijeme.

 

"To je povreda koljena slična onoj koju je imao Ashley Young, ali nije toliko teška", rekao je Ferguson za oficijalni sajt kluba i dodao:

 

"Mislim da igranje sa takvom povredom nije pomoglo situaciji u kojoj se on nalazi, iako je igrao dobro.To je razočaravajuće za njega".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

U međuvremenu, Ferguson je potvrdio da se defanzivac Chris Smalling vratio na treninge i da radi punom parom nakon povrede.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti