Kahn poručio Schalkeu da zaposli trenera Mainza

"Tuchel bi bio jako dobar za Schalke"

Kahn poručio Schalkeu da zaposli trenera Mainza

A. Haznadarević

Bivši golman Bayern Munchena i svojevrna legenda njemačkog fudbala Oliver Kahn, istakao je da bi aktuelni trener Mainza Thomas Tuchel bio sjajan nasljednik Huuba Stevensa na klupi Schalkea.

Uprava kluba iz Gelsenkirchena se zahvalila Stevensu na saradnji, te je u želji da spasi sezonu odlučila pronaći zamjenu na kormilu kluba, a upravo je Tuchel jedan od kandidata.

 

"Jasno je da Mainz ima jako dobrog trenera koji je donio mentalitet timu sa svojim sistemskim pristupom, on je ostavio svoj trag", smatra Kahn, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Mislim da bi trener kakav je Tuchel, bio jako dobar za Schalke", zaključio je legendarni golman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije