Kahriman kiksao poput amatera i ušao u historiju

Nevjerovatna neopreznost

Kahriman kiksao poput amatera i ušao u historiju

U Moksvi je danas odigran prijateljski susret Spartaka i Crvene Zvezde koji je, između ostalog, obilježen nevjerovatnom neopreznošću golmana beogradskog kluba.

Damir Kahriman je u osmoj minuti susreta matiran na nesvakidašnji način. Kombarov je izvodio slobodni udarac iskosa sa lijeve strane, golman Zvezde je neoprezno odšetao daleko od svog gola a njegovu nepažnju je Rus iskoristio na najjednostavniji mogući način i loptu doslovno dodao u praznu mrežu.

Bio je to vjerovatno njegov najlakše postignut gol u karijeri, a zanimljivo je da je njime ušao u historiju budući da se susret igrao povodom otvorenja novog Spartakovog stadiona pa je ovaj gol bio prvi ikad postignut na njemu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.