Kahveči postigao golčinu za sva vremena, pa mu mali bezobraznik iza gola uništio poseban plan

Turska

Kahveči postigao golčinu za sva vremena, pa mu mali bezobraznik iza gola uništio poseban plan

Edmir Škorić

Turski nogometaš Irfan Kahveči postigao je spektakularan gol za Fenerbahče.

Fener je gostovao Kayserisporu u meču 31. kola turske Superlige i slavio je s uvjerljivih 4:0.

Treći gol je remek djelo turskog nogometaša Irfana Kahvečija. Postigao je gol za pamćenje, vjerovatno najbolji u svojoj karijeri.

Nakon toga, Kahveči je otrčao iza gola kako bi loptu s kojom je postigao golčinu stavio ispod dresa i na taj način proslavio rođenje djeteta, no dječak koji je zadužen za donošenje lopti pokvario mu je plan.

Kahveči je bio razočaran, ali je onda otišao pred kameru, pokazao srce koje šalje supruzi, te gestom najavio rođenje djeteta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fener je došao do drugog mjesta sa 56 bodova nakon ove pobjede, ali i dalje ima ogormnih 14 bodova zaostatka za vodećim Trabzonsporom našeg Edina Višće, koji ima i utakmicu manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi