Kahveci se vraća u Bešiktaš

Nakon Španije ponovo u domovini

Kahveci se vraća u Bešiktaš

Adnan Beganović

Turski fudbalski reprezentativac Nihat Kahveci napustio je redove španjolskog Villarreala i vratio se u svoj nekadašnji klub, turski Bešiktaš.

Prije dvije sedmice Španjolci su od aktuelnog turskog prvaka tražili 7,5 miliona eura, što Turci nisu mogli prihvatiti. Međutim, čelni ljudi Žute podmornice pristali su na manju odštetu i zadovoljili se sa 4,5 miliona eura tako da se ovaj sjajni turski napadač vraća na mjesto gdje je stekao svoju punu afirmaciju.

Kahveci je u prošloj sezoni imao mnogo problema sa povredama, te je skupio samo 19 utakmica u Primeri, a niti jednom se nije upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.