Kajkut: Težak poraz za nas

Napadač Borca nakon Željezničara

Kajkut: Težak poraz za nas

E. Čaušević

Fudbaleri Borca poraženi su večeras na svom terenu od Željezničara (0:2) u meču četvrtfinala Kupa BiH.

Borac se ovim porazom oprostio od ovogodišnjeg učešća u ovom takmičenju, dok Željezničar s druge strane čeka protivnika u polufinalu.

Nakon meča za SportSport.ba govorio je napadač domaćeg tima Saša Kajkut koji je bio vidno razočaran zbog poraza od Željezničara.

"Izgubili smo utakmicu, kakve golove smo primili... drugu utakmicu zaredom prvo Sarajevo, pa Željezničar. Težak poraz za nas, pokušat ćemo se što prije oporaviti od ovoga i čekamo utakmicu u nedjelju protiv Veleža", rekao je Kajkut, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Fudbal je to, trebaš igrati maksimalno do zadnje minute. Uradili smo dosta grešaka u ovim utakmicama koje nam se ne smiju dešavati ukoliko želimo da ostvarujemo pobjede i pozitivne rezultate do kraja sezone".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedArmySanticeva
Biće još teži kad vam RŠD Velež Mostar zavali 3 komada. Platit će te vi za genocidne pjesme četalji.
4 4
Ljacmu1
Za vikend imate protivnika po mjeri, ovi su vama prejaki.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi